Tarih: 11.01.2023 13:16

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden gazetemizi ziyaret 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADILAR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden gazetemizi ziyaret

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADILAR

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Yönetimi gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutladılar.

Çalışmalarımızda başarılar dilediler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetemizde birçok konuk ağırladık. Bu ziyaretçilerimizden biri de Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Yönetimi oldu. Kurulduğu günden beri tarafsız ve doğru haber peşinde koşan ve bizlere en yalın haliyle aktaran tüm basın emekçisi arkadaşlarımınız bu özel gününü kutlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Turnalı, Başta İmtiyaz Sahibimiz Nurettin Şenemre olmak üzere gazete personelimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlayarak çalışmalarımızda başarılar dilediler.

Turnalı “Tüm gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutlarım”

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, yönetimi ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, “Doğru bilginin aktarılması ve halkın menfaatinin korunması ilkesinden ayrılmayan,  haber peşinde koşan, doğru haberin aktarılması için gece gündüz demeden emek veren tüm gazetecilerin “10 Ocak Gazeteciler Gününü” kutlarım. Bu bağlamda gazetenizde görev alan muhabirlerinizden, sayfa editörünüze,  matbaanızda çalışan tüm basın emekçisi arkadaşlarımızın bu müstesna günlerini kutlar, hayatlarında sağlık ve başarılar dilerim” dedi.

Şenemre teşekkür etti

Ziyaretin sonunda Başkan Turnalı ve Yönetimi İmtiyaz Sahibimiz Nurettin Şenemre’ye Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri tarafından üretilen el emeği bir ürün hediye ettiler. İmtiyaz Sahibimiz Nurettin Şenemre, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Yönetimini hem nazik ziyaretleri hem de anlamlı hediyeleri için teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —