Tarih: 18.10.2018 12:07

Gölcük Kent Konseyi’nden İlçe Sağlık Müdürü’ne ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Kent Konseyi’nden İlçe Sağlık Müdürü’ne ziyaret

Gölcük Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın Meclisi üyeleri, geçtiğimiz gün İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Sabri Medişoğlu’nu ziyaret ederek çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyarette Yönetim Kurulu hazır bulundu

Ziyarette İlçe Sağlık Müdürü Dr. Medişoğlu’nun yanı sıra Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, beraberinde Genel Sekreter Fatih Bayram ile Yürütme Kurulu üyeleri, Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve üyeleri ile hazır bulundu.

Başkan Şentürk, “Kendilerinin de ilçemizde sağlıkla ilgili olarak yaptıkları projelerden ötürü teşekkürlerimizi sunmak istiyorduk”

Ziyarette konuşma yapan Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, “İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Sabri Medişoğlu’nu 2019 yılında Gölcük Kent Konseyi’nin İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile yapacağı sağlık konuları adlı projelerin ön görüşmesini yapmak ve fikir alışverişinde bulunmak üzere ziyaret etmek istedik. Kendilerinin de ilçemizde sağlıkla ilgili olarak yaptıkları projelerden ötürü teşekkürlerimizi sunmak istiyorduk. Her iki ziyareti de bir arada gerçekleştirmiş olduk. Müdürümüz de makamında bizleri kabul ederek oldukça mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Müdür Medişoğlu, “Bu güzel nezaket ziyareti için Gölcük Kent Konseyi’ne teşekkür ediyorum”

Başkan Şentürk’ten sonra konuşma yapan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sabri Medişoğlu, “Sağlıkla ilgili olarak yapılacak projelerde bizler de İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak destek vermeye hazırız. Gölcük Kent Konseyi’nin yaptığı ve yapacağı her çalışmada yer almaktan mutluluk ve onur duyuyorum. Bu güzel nezaket ziyareti için Gölcük Kent Konseyi’ne teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —