Tarih: 17.06.2022 12:52

Gölcük Kız Meslek Lisesi 82-83 dönem mezunları kahvaltıda bir araya geldi YILLARIN ESKİTEMEDİĞİ DOSTLUK

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Kız Meslek Lisesi 82-83 dönem mezunları kahvaltıda bir araya geldi

YILLARIN ESKİTEMEDİĞİ DOSTLUK

Gölcük Kız Meslek Lisesi 82-83 Dönem mezunları aradan geçen yıllara rağmen bitmeyen dostluklarıyla herkese örnek oluyorlar. Sınıf başkanları Şengül Erkan önderliğinde kahvaltı programında bir araya gelerek eski günleri yad ettiler.

Eski günleri yad ettiler

Aradan geçen yıllara rağmen birbirlerinden kopmayan ve görüşmeye devam eden Kız Meslek Lisesi 82-83 Dönem Mezunları İhsaniye’de hizmet vermekte olan Kumru Kahvaltı evinde toplandılar. 40 yıla yakın süredir bitmeyen dostluklarıyla herkese örnek olan hanımlar bir araya gelerek hem eski günleri yad ettiler hem de bol bol hasret giderdiler.

Şengül, “Aradan geçen yıllara rağmen bizim dostluğumuz asla bitmez”

Sınıf başkanları Şengül Erkan önderliğinde bir araya gelip hasret giderek  Gölcük Kız Meslek Lisesi 82-83 Dönem mezunları, böyle bir organizasyon yaptığı içinde sınıf başkanları Şengül Erkan’a ayrıca teşekkür ettiler. Okul döneminde de her organizasyonu kendisinin yaptığını ve mezun olduktan sonrada bu göreve devam ettiğini ifade eden Sınıf Başkanı Şengül Erkan yaptığı açıklamada, “ Bizim dostluğumuz öyle mezun olduktan sonra bitenlerden değil ömür boyu sürecek bir dostluk ve aradan 40 yılda geçse birbirimizden hiç kopmadan görüşmeye devam ettiğimiz için çok mutluyum. Bugünde arkadaşlarımızla Kumru Kahvaltı Evi’nde bir araya gelerek bol bol hasret giderdik. Böyle etkinlikler düzenlemeye ve sık sık bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —