Tarih: 13.02.2020 13:10

Gölcük Kızılay Şubesi Huzurevi Sakinlerinin yüzünü güldürdü DUALARINI ALDILAR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Kızılay Şubesi Huzurevi Sakinlerinin yüzünü güldürdü

DUALARINI ALDILAR

Yaklaşmakta olan Yaşlılar Haftası münasebetiyle Gölcük Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü’nde kalan Huzurevi Sakinleri ile Gölcük Kızılay Şubesi Başkanı Orhan Barış,Yönetimi ve Gönüllüler ile Ormanya Hayvanat Bahçesi gezildi. Ardından Huzurevi Sakinleri sinemaya ve yemeğe götürülerek, huzurevi sakinlerinin yüzü güldürüldü.

Huzurevi Sakinleri oldukça eğlendiler

Gölcük Kızılay Şubesi Başkanı Orhan Barış, Yönetimi ve Gönüllüler geçtiğimiz gün anlamlı bir etkinliğe imza atarak, ilçemizde Huzurevi’nde kalan Huzurevi sakinlerinin yüzleri güldürüldü. Gölcük Kızılay Şubesi Huzurevi Sakinlerini yaklaşmakta olan Yaşlılar Haftası münasebetiyle Ormanya Hayvanat Bahçesine, oradan sinemaya ve yemeğe götürüldü. Huzurevi Sakinleri Gölcük Kızılay Şubesi Başkanı Orhan Barış’a, Yönetimine ve Gönüllülere teşekkür ederek, hayır dualarında bulundular.

Birçok nokta gezildi

Gölcük Kızılay Şubesi etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, ‘Yaklaşmakta olan Yaşlılar Haftası münasebetiyle Gölcük Huzurevi Müdürlüğü’nde kalan yaşlılarımız ile Gölcük Kızılay Şubemiz, Yönetimi Kurulu ve Gönüllülerimiz ile Ormanya Hayvanat Bahçesi gezilerek, ardından Özdilek Alışveriş Merkezinde sinema gösterimine gidilmiş, yemek eşliğinde hoşsohbetler edilmişi katılım sağlayan huzurevi sakinlerine ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —