Tarih: 24.09.2020 13:39

Gölcük Konya ve Karamanlılar Derneği’nden GELECEK PARTİSİ’NE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nuri Akkol yöneticileriyle birlikte Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Güner, “Tüm hemşeri derneklerine eşit mesafedeyiz”

Gelecek Partisi Gölcük İlçe teşkilatı Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği başkan ve yöneticilerini ağırladı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan İlçe Başkanı Kadriye Güner, “Kongre sürecimizde bizleri yalnız bırakmadınız. Desteğinizi hep yanımızda hissettik. Tüm hemşeri derneklerine eşit mesafedeyiz. Partimizi kurarken bir çok sivil toplum örgütüyle istişarelerde bulunduk.  Hz. Mevlana ne diyor ‘Aynı Dili Konuşanlar Değil Aynı Duyguları Paylaşanlar Anlaşabilir.’ Bizler sokaktaki, çarşıdaki, pazardaki esnafımızın, vatandaşlarımızın, kısaca Gölcüklü hemşerilerimizin duygularıyla hareket ediyoruz” dedi.

Akkol, “Kapımız Mevlana’nın kapısı, herkese açıktır”

Konyalılar ve Karamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nuri Akkol da kongrelerinin hayırlı olmasını dileyerek, “Hz. Mevlana’nın sözü ile ‘Güzeli güzel yapan ‘edep’tir, edep ise güzeli sevmeye sebeptir’  Gelecek Partisi olarak yapılanma sürecinde bizlerinde kapısını çaldınız, istişarelerde bulunduk. Evet biz Konyalı ve Karamanlı hemşeri derneği olarak her siyasi partiye eşit mesafedeyiz. Kapımız Mevlana’nın kapısı, herkese açıktır. Kimseyi ötekileştirmeyiz, hor görmeyiz. Gölcük artık bizim yuvamız. İlçenin kalkınması için üzerimize düşen katkıyı fazlasıyla sunmaya hazırız”  diye konuştu.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —