Tarih: 23.10.2022 13:31

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği’nden MUHTEŞEM KAHVALTI PROGRAMI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akkol ve Yönetimi pandemi sonrası ilk etkinliklerini bu sabah Yazlık Ilıca Tesisleri’nde üyelerine verdikleri kahvaltı programı ile gerçekleştirdi.

Yazlık Ilıca Restaurant’ta birçok üyeleri ile bir araya geldiler

Yazlık Ilıca Tesisleri’nde gerçekleştirilen Kahvaltı Programına Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Dernek Yönetimi ile çok sayıda üyeler ve aileleri katılım sağladı.

Akkol, ‘Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akkol, kahvaltı programına katılım sağlayan başta Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ve Dernek üyelerine teşekkür ederek, ‘Kültürel faaliyetlerimiz Allah’ın izniyle devam edecektir. Bu sabah Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği Yönetimi olarak güzel bir Kahvaltı programında siz değerli üyelerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biliyorsunuz ki Covid-19 Pandemi sürecinde birbirimizden ayrı kalmak zorunda kaldık, çalışmalarımız aksadı ve etkinliklerimizi gerçekleştiremedik.Pandemi sonrasında böylesine güzel bir kahvaltı programı ile etkinliklerimize başlamış bulunuyoruz. Kültürel faaliyetlerimiz inşallah devam edecektir. İlkbaharda Kültür Gezilerimiz sürecektir. Hepinize bir kez daha katılımlarınızdan ötürü teker teker teşekkür ediyorum’ dedi.

Sezer, ‘Allah birlik ve beraberliğinizi daim eylesin’

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de yaptığı konuşmada Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akkol ve Yönetimine daveti nedeniyle teşekkür ederek, ‘Bizler Gölcük Belediyesi olarak Derneklerimizi çok önemsiyoruz. Çünkü sizler kendi kültürünüzü Gölcük’ümüz ile buluşturarak, ilçemizin kültürel yönden daha da gelişmesine katkıda bulunuyorsunuz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Allah birlik ve beraberliğinizi daim eylesin’ ifadelerine yer verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —