Tarih: 12.04.2023 10:51

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği’nden YOĞUN KATILIMLI İFTAR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği’nden

YOĞUN KATILIMLI İFTAR

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği Başkanı Süleyman Şahin ve Yönetimi geçtiğimiz Pazar akşamı yoğun katılımlı iftar yemeği organizasyonu düzenledi. Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda verilen iftar yemeğinde birlik ve beraberlik ön plandaydı.

Çok sayıda katılım sağlandı

Kongre Sarayı’nda yapılan iftar yemeği organizasyonuna Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Konyalılar Derneği üyeleri ve davetliler katılım sağladı.

Teşekkür etti

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği Başkanı Süleyman Şahin, iftar yemeği programlarına katılım sağlayan başta Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e, Konyalı hemşehrilerine ve davetlerin icabet eden tüm dostlarına teşekkür etti.

Şahin, ‘Birlikte güzel çalışmalara imza atacağız’

Başkan Şahin, ‘Bugün gerçekleştirdiğimiz iftar yemeği programımız ile siz değerli üyelerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Mübarek Ramazan ayı’nda tuttuğunuz oruçlar, yaptığınız ibadetler kabul olsun. Bizler Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği olarak siz değerli üyelerimiz ile bir ve beraber olarak güzel çalışmalara imza atacağız. Hepiniz iyi ki varsınız’ dedi.

Nuri Akkol’a teşekkür plaketi  

İftar yemeği organizasyonunda Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği Başkanı Süleyman Şahin, Dernek Başkanlığı’nı uzun yıllar başarıyla sürdüren Nuri Akkol’a ve Yönetimine teşekkür plaketi takdim etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —