Tarih: 16.01.2024 13:47

Gölcük Kudüs Gönüllüleri Platformu’ndan “YİTİRİLEN İNSANLIK VE GAZZE” PANELİNE DAVET

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Kudüs Gönüllüleri Platformu’ndan

“YİTİRİLEN İNSANLIK VE GAZZE”  PANELİNE DAVET

Gölcük Kudüs Gönüllüleri Platformu, İsrail’in Gazze’de işlediği dünya tarihinde görülmemiş insanlık suçu ve katliamları daha geniş kitlelere duyurabilmek için söyleşi programı düzenleyecek.

Çevirmen – Yazar Ayçin Kantoğlu konuk olacak

Gölcük Kongre Sarayı’nda Gölcük Kudüs Gönüllüleri Platformu tarafından verilecek olan panelde Çevirmen- Yazar Ayçin Kantoğlu “Yitirilen İnsanlık ve Gazze” konulu söyleşisini gerçekleştirecek. Dünya tarihinde görülmemiş bir insanlık suçu işlendiğini ve katliam yapıldığını ifade eden Gölcük Kudüs Gönüllüleri Platformu Dönem Başkanı Burhanettin Çalgan tüm Gölcük Halkını programlarına davet etti.

Çalgan, “Panelimize tüm halkı davetlidir”

Gölcük Kudüs Gönüllüleri Platformu Dönem Başkanı Burhanettin Çalgan gerçekleştirecekleri panel konusunda yaptığı açıklamada, “İsrail’in Gazze’de işlediği dünya tarihinde görülmemiş insanlık suçu ve katliamları daha geniş kitlelere duyurabilmek için bir panel düzenledik. Çevirmen- Yazar Ayçin Kantoğlu’nun “Yitirilen İnsanlık ve Gazze” Konulu panelimiz 19 Ocak Cuma Akşamı Gölcük Kongre Sarayı’nda saat 20.00’de başlayacak. Panelimize tüm halkı davetlidir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —