Tarih: 21.06.2021 13:11

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Haziran Ayı toplantısını gerçekleştirdi

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Haziran Ayı toplantısını gerçekleştirdi

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Haziran Ayı toplantısını Dönem Başkanı Gölcük Artvin İli ve İlçeleri Derneği Başkanı Mehmet Akif Alponat’ın ev sahipliğinde dernek lokalinde  gerçekleşti.

Temmuz ve Ağustos ayında toplantı yapılmayacak

Geçtiğimiz aylarda Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem başkanlığı görevine atanan Gölcük Artvin İli ve İlçeleri Derneği Başkanı Mehmet Akif Alponat ev sahipliğinde gerçekleştirilen Gölcük Kültür Dernekleri platformu Haziran ayı toplantısında önemli kararlar alındı. Platform üyesi dernek başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda  içinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle Temmuz ve Ağustos ayında platform toplantısı yapılmamasına karar verildi.

“Eylül ayında ilk olarak tüm platform üyelerimizle aileleriyle birlikte bir piknik ya da yemekte bir araya gelmeyi planlıyoruz”

Gerçekleştirdikleri toplantı ve platform olarak alınan kararlar hakkında bilgi veren  Gölcük Kültür  Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Mehmet Akif Alponat yaptığı açıklamada, “Gölcük Kültür  Dernekleri Platformu olarak haziran ayı toplantımızı gerçekleştirdik. İçinde bulunduğumuz pandemi ve yaz aylarında olduğumuz için Temmuz ve Ağustos ayında toplantı yapmama kararı aldık. bununla beraber yaz ayında platform olarak herhangi bir program düzenlemeyeceğiz ama Platform olarak Kaymakamlık ve Gölcük Belediyesi’nin tüm programlarına platform üyeleri olarak katlım göstermeye devam edeceğiz. Eylül ayında yapacağımız toplantı ile çalışmalarımız başlamayı planlıyoruz. Platform olarak Eylül ayında ilk olarak tüm platform üyelerimizle aileleriyle birlikte bir piknik ya da yemekte bir araya gelmeyi planlıyoruz. Eylül ayı sonrasında inşallah pandeminin de sona ermesiyle platform olarak çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlamak istiyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —