Tarih: 23.04.2020 12:17

GÖLCÜK MASKE ÜRETİMİYLE ÖRNEK OLUYOR

Facebook Twitter Linked-in

GÖLCÜK MASKE ÜRETİMİYLE ÖRNEK OLUYOR

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, ilçemizde üretimi gerçekleştirilen maske yapımını yerinde gözlemledi. Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Halk Eğitim Merkezi ortaklığıyla üretilen maske üretimine bir yenisi daha eklendi.

Kaymakam Karabulut ziyaret etti

Şehit Volkan Tantürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de bugünden itibaren maske üretimi için özel getirilen cihaz ile günde 10.000’in üzerinde maske üretmeyi hedeflemektedir. Kurulumu gerçekleştirilen cihazı yerinde inceleyen Kaymakam Karabulut, Okul Müdürü Metin Yalaz ve Müdür Başyardımcısı Selahattin Duran’a bu süreçte gösterdikleri destek için teşekkürlerini sundu. Günlük ortalama 7000 adet maske üreten Kız Meslek Lisesinde 7 öğretmen 5 usta öğretici aktif olarak çalışan 12 personeli de yerinde ziyaret eden Kaymakam Cengiz Karabulut, verilen emek, gösterilen çaba için başta okul müdürü Hüseyin Gürlagap olmak üzere tüm öğretmenlere teşekkür etti.

‘İlgili birimler yeter diyene kadar maske üretimi yapacağız’

Ülkemizde artan maske ihtiyacına bir nebze de olsun Gölcük’te katkı sağlamaya çalıştıklarını dile getiren Okul Müdürü Hüseyin Gürlagap, ilgili birimler yeter diyene kadar maske üretimi yapacaklarının altını çizdi. Gürlagap,  bugüne kadar sosyal hizmetler, askeri birlikler, kamu kurumlar, muhtarlar derneği, gazi ve şehit yakınları dernekleri, sağlık ocaklarına, kadın sığınma evlerine, Gölcük Esnaf Odasına ve devlet su işleri çalışanlarına ulaştırdıklarını belirtti.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Şube Müdürü Ozan Baş ile beraber maske üretimini yerinde incelemiş olup, vatandaşların mağdur olmaması için el birliğiyle çalışıldığını dile getirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —