Tarih: 13.02.2024 09:17

Gölcük MEDAR Hastanesi’nden Kan Bağış Kampanyasına büyük destek ‘KAN BAĞIŞI İLE HASTALARA UMUT OLALIM’

Facebook Twitter Linked-in

Medar Hastanesi Gölcük, 24 yıllık sağlık tecrübesi ile sosyal sorumluluklarına kan bağış kampanyası ile devam ederek, toplumun her kesimini kan bağışına teşvik etti

Kızılay işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenleyen Medar Hastanesi Gölcük,  “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganı ile hastane önünde kurulan mobil kan bağış aracı ve standında kan bağışlarını kabul etti. Medar Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. M. Veysel Besnili’nin öncülük ettiği kampanyaya başhekim yardımcısı Op.Dr. İhsan Pekrü, hekimler ve tüm çalışan ile hasta ve hasta yakınları da destek verdi.

“Kan Bağışı Çağrısında Bulundu”

Medar Hastanesi Gölcük ve Kızılay işbirliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyasına öncülük ederek kan bağışında bulunan Medar Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. M. Veysel Besnili, kan bağışının önemine dikkat çekerek, 18-65 yaş aralığında 50 kilogramın üzerindeki her sağlıklı bireyin kan bağışçısı adayı olabileceğini ifade ederek, kan bağışı sürecinin form doldurma, doktor kontrolü ile kan alım işlemi dahil maksimum 30 dakikayı geçmediğini belirtti. Kan bağışının hem kan veren kişi açısından sağlıklı bir işlem olduğunu hem de kan alıcısı için hayati önem taşıdığının altını çizerek, “Bağışa destek veren tüm çalışma arkadaşlarıma ve misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —