Tarih: 14.08.2022 12:55

Gölcük Memleket Partisi’ne üye katılımları devam ediyor ‘HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ BİZİ MUTLU EDİYOR’

Facebook Twitter Linked-in

Memleket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Bali tarafından partiye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı. Törende konuşma yapan Başkan Bali, partimize olan teveccüh bizi mutlu ediyor’ dedi.

‘Partimiz her geçen gün daha da güçleniyor’

Genel Başkanlığı’nı Muharrem İnce’nin yaptığı Memleket Partisi’nde il ve ilçe yönetimleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Memleket Partisi’nin Gölcük İlçe Başkanlığı bir yandan çalışmalarını bir yandan da partiye yeni üye kazandırma devam ediyor. İlçe Başkanı Mehmet Bali, partilerine yeni katılım sağlayan Selvinaz Temel’e, Onur Temel’e ve Bayram Onay’a rozetlerini takarken, partilerinin her geçen gün daha da güçlendiğine dikkat çekti.

Bali, ‘Partimize hoşgeldiniz’

Memleket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Bali, ‘Partimiz hızla büyümeye devam ediyor. Bugün partimize yeni katılım sağlayan Selvinaz Temel hanımefendiye, Onur Temel ve Bayram Onay beyefendilere rozetlerini takıp, partimize hoş geldiniz diyoruz. Yeni üyelerimiz ile partimiz daha da güçleniyor. Memleket Partisi’ne teveccüh bizleri mutlu ediyor. İnşallah Sayın Genel Başkanımızın bizden beklediği çalışmaları ortaya koyup, ülkemize ve partimize en güzel hizmeti sunmaya devam edeceğiz’ diye konuştu. Yeni Üyeler de Memleket Partisi çatısı altında olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, partilerine ellerinden geldiğince çalışmalarıyla destek olacaklarını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —