Tarih: 08.02.2022 12:20

Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral, ‘MUHTARLARIMIZA HER TÜRLÜ İMKAN SAĞLANIYOR’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral, Kocaeli Büyükşehir ve Gölcük Belediyesi tarafından Gölcüklü Muhtarların her türlü imkanlardan yararlandırıldığını ifade ederek Gölcüklü Muhtarların oldukça şanlı olduklarını belirtti.

“Bilgisayarlarımız her 5 yılda bir yenileniyor”

Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral, Gölcüklü muhtarların oldukça şanslı olduklarını ifade ederek, “İlçemizde görev yapan muhtarlarımız dahil olmak üzere ilimizdeki tüm muhtar arkadaşlarımıza, Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl kırtasiye yardımı yapılmaktadır. Gölcük Belediyemiz ise tüm muhtarlarımızın ofislerini tahsis etmiş durumda. Bunun yanı sıra, muhtarlarımızın internetleri yine Büyükşehir belediyesi tarafından karşılanır ve ayrıca muhtarlarımızın kullandığı bilgisayarlar da beş yılda bir yenileniyor. Bilgisayarlarımızın değişme zamanı geldi ve yakın bir zamanda da bilgisayarlarımız yenilecek. Şu anda Büyükşehir Belediyesi’nin bir ihalesi olacak ve bunun sonucunda, muhtarlarımız yeni bilgisayarlarını kullanmaya başlayacak. Bu konuda desteklerini bizlere sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın ve Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ediyoruz” dedi.

“Soğuk hava ve kar yağışlarına rağmen muhtarlarımız, ihtiyaç olan her noktada görevlerini yaptılar” Geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışında Gölcüklü muhtarların yoğun bir şekilde çalıştılarıın ifade eden Başkan Saral, Muhtarlarımız, yerel yönetimler ve kamu kurumları ile koordineli bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Mahallelilerimizin isteklerini ve eksik gördükleri konularla alakalı çözüm önerilerini her zaman ilgili birimlere aktarıyor. Bunun yanı sıra, yoğun kar yağışlarında da muhtarlarımız çalışmalarını sürdürdü. Soğuk hava ve kar yağışlarına rağmen muhtarlarımız, ihtiyaç olan her noktada görevlerini yaptılar. Muhtarlarımız, halkımıza hizmet etme noktasında gerçekten güzel işler çıkartıyor. Her birine görevlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —