Tarih: 13.09.2021 13:15

Gölcük Musiki Derneği Türk Müziği Topluluğu’ndan

Facebook Twitter Linked-in

90’LAR TÜRKÇE POP KONSERİ

 Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid19 pandemisi nedeniyle bir süredir konserlerine ara veren Gölcük Musiki Derneği Türk Müziği Topluluğu muhteşem bir konserle geri dönüyor. 15 Eylül Çarşamba akşamı Saat 20:00’de Değirmendere Anfi Tiyatro’da başlayacak olan konsere tüm sanat severler davetli.

Bu konser kaçmaz

Uzun bir aradan sonra 90’lar Türkçe Pop şarkı konsepti ile sanat severlerle buluşacak olan Gölcük Musiki Derneği Türk Müziği Topluluğu tüm sanat severleri konserlerine davet etti. Sunuculuğunu Mehmet Öntürk’ün Şef’liğini ise Nuray Günay’ın yapacağı 90’lar Türkçe Pop konserinin kaçırılmaması gerektiğini ifade eden Gölcük Musiki Derneği Başkanı Vahit Şentuna, tüm sanat severleri 15 Ekim Çarşamba akşamı saat 20:00’da başlayacak olan konserlerine davet etti.

“ Gelin hep birlikte 90’lara gidelim”

Pandemi nedeniyle uzun bir süredir böyle konserlere hasret kaldıklarını ifade eden Gölcük Musiki Derneği Başkanı Vahit Şentuna, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre’yi ziyaret ederek konserlerine davet etti.  Bu konserin kaçırılmaması gerektiğini ifade eden Şentuna, “ Gelin hep birlikte 90’lara gidelim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —