Tarih: 04.01.2020 13:15

GÖLCÜK MÜZİK VE SANAT EVİ DERNEĞİ AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

GÖLCÜK MÜZİK VE SANAT EVİ DERNEĞİ AÇILDI

İlçemiz Gölcük, önceki gün yeni bir dernekle daha tanıştı. İlçemizin elit kesimlerinden oluşan kurucular kurulunun oluşturduğu, Gölcük Müzik ve Sanat Evi Derneği, mütevazi bir törenle, Gölcük Belediyesi yanında yer alan Merkez Kapalı İş Merkezi’nin 1. Katında açıldı.

KURUCULAR KURULU LİSTESİ

Gölcük Müzik ve Sanat Evi’nin kurucular kurulu listesinde şu isimler yer alıyor. Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Gölcük Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Haluk Özçakmak, Mali Müşavir Hakan Bıçakçı, THK Gölcük Şube Başkanı Mustafa Cintaş, Kurucu Üye Hayrettin Gök, Kurucu Üye Ahmet Güner, Solist Derya Mendi ve Kurucu üye Emine Yunak.

DERNEĞİN FAALİYETLERİ

Gölcük Belediyesi yanında yer alan Merkez Kapalı İş Merkezi’nin 1. Katında açılan, Gölcük Müzik ve Sanat Evi Derneği’nin açılış törenine, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi, Mali Müşavir İsmet İşeri ve çok sayıda davetli katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Hayrettin Gök’ten sonra söz alan Kurucu üye Hakan Bıçakçı, derneğin faaliyetlerini şöyle özetledi.

* Özel saz, gitar, keman, org, resim kursları.

* Özel günlerde müzik temini.

* Resmi Bayram kutlamalarında, kamu kurum ve kuruluşlarına müzik temin etmek.

* Kimsesiz ve bakıma muhtaç kişilerin bulunduğu kurumlara moral motivasyonu gecesi düzenleme.

* Belediyenin düzenlediği, kültür ve sanat etkinliklerinde müzik temin etmek.

* Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personele, moral ve motivasyon gecesi düzenlemek.

* Kimsesiz ve yardıma muhtaç kişilere ücretsiz kurs vermek.

ORMANCIOĞLU, “MÜZİK RUHUN GIDASIDIR”

Bıçakçı’dan sonra söz alan Başkan Yardımcısı Ormancıoğlu, Gölcük Müzik ve Sanat Evi Derneği’nin ilçemizde büyük bir boşluğu kapattığının altını çizerek, “Müzik ruhun gıdasıdır” diyerek, emeği geçenlere teşekkür etti. Daha sonra, derneğin açılış kurdelesi Başkan Yardımcısı Ormancıoğlu, CHP İlçe Başkanı Gürel ve Kurucu Üye Gök tarafından kesildi. Derneğin gezilmesinin ardından hem kurucu üye ve hem de solist olan Derya Mendi, davetliler için kısa bir solo konser verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —