Tarih: 24.01.2023 09:38

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi 2023 YILININ İLK DİYABET OKULU MEZUNLARINI VERDİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde vatandaşlara ücretsiz olarak 2023 yılının ilk “Diyabet Okulu” mezunlarını verdi.

Eğitimler uzman ekip tarafından verildi

Eğitimler hastane yönetimi tarafından görevlendirilen, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Müjdat Kahraman,  Diyetisyen Emine Betül Tuğçe Yurtsever, Diyabet hemşiresi Sevcan Egüz Kahraman, Fizyoterapist Funda Köşkeroğlu, Psikolog İclal Denktaş ve İrem Solak ’tan oluşan uzman ekip tarafından verildi. Diyabet hastalığı ile ilgili eğitimcilerden önemli bilgiler alan hastalar, hastalıklarını nasıl yöneteceklerini, tedavi yöntemlerini, beslenme, egzersiz gibi konularda eğitim aldı.

Sertifikalarını aldılar

Diyabet hastalarının ve hasta yakınlarının bilgilendirilmesi, eğitilmesi amacıyla verilen eğitimin sonunda katılımcılar mezuniyet mutluluğu yaşadı. Mezuniyet Sertifika Törenine; Hastane Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Tuncay İnce, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu, Öğrenci Staj Koordinatörü Semra Gürbüz, Diyabet Hemşiresi Sevcan Egüz Kahraman ve Diyabet Okulu katılımcıları katıldı. Sertifika töreninde konu ile açıklamalarda bulanan Hastane Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Tuncay İnce; “eğitimleri alan diyabet hastalarının bundan sonra daha bilinçli ve dikkatli olacağına inandıklarını,” söyledi.6 katılımcının mezun olduğu tören sertifika dağıtımı ile sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —