Tarih: 12.04.2020 11:43

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi PANDEMİ HASTANE OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi

PANDEMİ HASTANE OLDU

Coronavirüs ile mücadele ettiğimiz şu günlerde Kocaeli genelinde artan vaka ve ölüm sayıları nedeniyle Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi pandemi hastane ilan edildi.

Pandemi hastane sayısı 4’e yükseldi

Ülkemizde Coronavirüs sebebiyle Bin’den fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Vaka ve ölüm sayılarının hızla arttığı bu günlerde Kocaeli de en riskli beş kentten biri olarak dikkat çekiyor. Kocaeli genelinde daha önce pandemi hastane olarak ilan edilen Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Seka Devlet Hastanesi ve Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne son olarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’de eklendi. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ile birlikte Kocaeli’de Pandemi hastane sayısı 4’e yükselmiş oldu.

Başiskele, Gölcük ve Karamürsel’deki Korona virüs şüphelileri ve hastalar tedavi altına alınacak

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesini de pandemi hastanesi olarak belirlediğini açıkladı. Pazartesi günü itibariyle pandemi hastane olarak hizmet verecek olan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde  özellikle Başiskele, Gölcük ve Karamürsel’deki Korona virüs şüphelileri ve hastalar tedavi altına alınacak.

Öğrenci yurdu hastaneye bağlandı

Ayrıca  Gölcük Devlet Hastanesine bir de öğrenci yurdu bağlandı. Coronavirüs testi yapılan vatandaşlar sonuçları çıkana kadar ilk aşamada bu yurtta misafir edilecek. Test sonucu pozitif çıkanlar ise Gölcük Devlet Hastanesinde tedavi altına alınacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —