Tarih: 14.12.2022 11:44

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde 2022 YILININ SON BİNA TURU YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, hastanedeki sorunları çözüme kavuşturmak için tüm gücüyle çalışıyor. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Başhekim Uzm. Dr. Sertan Acar’ın katılımı ile 2022 yılının son bina değerlendirmesi gerçekleşti. Değerlendirmeye ayrıca Hastane İdarecileri ve birim sorumluları da katıldı.

Bina turu sonrası değerlendirme toplantısı yapıldı

Gerçekleştirilen çalışma hakkında Hastane yönetiminden yapılan açıklamada, “Hastane Acil Servisi, Poliklinikler, Yoğun Bakım Ünitesi, Diyaliz Ünitesi, Semt Polikliniği, Halıdere TRSM Binası ve Servis katlarında vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla gerçekleşen değerlendirmede; tesis güvenliği, Kalite ve Verimlilik kriterleri gözden geçirildi. Daha sonra hasta ve hasta yakınları ile görüşmeler gerçekleştiren hastane Başhekimi Sertan Acar, işleyiş ve aksaklıklarla ilgili gerekli kritikleri yaptıktan sonra bina değerlendirilmesini toplantı ile sonlandırdı” denildi.

Başhekim Acar, “Amacımız kaliteli ve en iyi sağlık hizmetini sunmaktır”

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Sertan Acar gerçekleşen bina turu hakkında; “amacımız kurumumuzda tesis güvenliğini sağlayarak, kaliteli ve en iyi sağlık hizmetini sunmaktır” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —