Tarih: 03.07.2020 12:52

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde ENFEKSİYON KOMİTE TOPLANTISI YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde

ENFEKSİYON KOMİTE TOPLANTISI YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Komitesi değerlendirme toplantıları düzenli olarak yapılmaya devam ediyor.

Tüm dünyayı etkisi altın alan Coronavirüs’e karşı mücadele verdiğimiz şu günlerde büyük bir özveriyle çalışmaya devam eden Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Enfeksiyon Kontrol Komitesi değerlendirme toplantıları düzenli olarak yapılmaya devam ediyor.  Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Sağlık Bakanlığı rehberleri doğrultusunda sağlık hizmetlerinin sunulması konusunda planlamalar yapıldı. Başhekim Pehlevan bu tür toplantıların devam edeceğini ifade etti.

 Sağlık Bakanlığı rehberleri doğrultusunda sağlık hizmetlerinin sunulması konusunda planlamalar yapıldı

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında ve Hastane Enfeksiyon Kontrol Komitesi Ekibinin katılımıyla düzenlenen toplantıda; hastanelerde normalleşme sürecinde yapılan çalışmalar ve yapılacak düzenlemeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Sağlık Bakanlığı rehberleri doğrultusunda sağlık hizmetlerinin sunulması konusunda planlamalar yapıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —