Tarih: 21.02.2023 13:55

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde HİZMET İÇİ EĞİTİMLER TAMAMLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde

HİZMET İÇİ EĞİTİMLER TAMAMLANDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ‘ne bağlı olarak çalışan tüm hastane personelinin mesleki bilgi-beceri düzeylerini yükseltmek, geliştirmek ve yüksek kalitede hizmet sunabilmek amacıyla hastane eğitim birimi tarafından yapılan hizmet içi eğitimler yeni yılda devam ediyor.

Dört farklı konuda eğitim verildi

Verdiği eğitimler ile dikkat çeken Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde personellere yönelik eğitimlerde devam ediyor. Mesleki bilgi-beceri düzeylerini yükseltmek, geliştirmek ve yüksek kalitede hizmet sunabilmek amacıyla Hastanedeki personele “ Hastane Enfeksiyon Kontrol ve Önleme Yöntemleri”, “ Tıbbi Atıklar”, “İş Sağlığı ve Güvenliği”, “Acil Afet Yönetimi” gibi başlıklar altında eğitim verildi.

Acar, “Yönetim olarak çalışanlarımızın bilgi ve becerilerini güncel tutmaya çalışmaktayız”

Hizmet içi eğitimlerin önemi ile ilgili hastane Başhekim Uzm Dr. Sertan Acar; “sağlık çalışanının mesleki alan bilgilerine sürekli olarak güncel tutması ve hakim olması gerekmektedir. Bu durum sağlık sektöründe hizmet içi eğitimi gerekli kılmaktadır. Biz de yönetim olarak çalışanlarımızın bilgi ve becerilerini güncel tutmaya çalışmaktayız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —