Tarih: 15.08.2020 14:40

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde önemli çalışma OTOPARK VE BAHÇE DÜZENLEMELERİ YAPILIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde önemli çalışma

OTOPARK VE BAHÇE DÜZENLEMELERİ YAPILIYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde düzenli bir çevre görünümü,  hasta ve çalışanların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bahçe ile otoparklarda düzenleme ve yenileme çalışmaları yapılıyor.

Trafik sorunu çözümlenecek

Hem çevre görünümü hem de hasta ve çalışanların ihtiyaçların karşılamak amacıyla yapılan çalışmada, Hastanenin yeni prefabrik binasının çevre düzenlemesi ve otoparkı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta. Yapılan çalışma ile  hastanenin otoparkı büyütülerek hastanenin girişinde trafik sorunun çözümlenmesi ve düzenli bir görünüme kavuşması amaçlanıyor.

Başhekim Pehlevan’dan teşekkür

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevanyapılan çalışma hakkında bilgi vererek; “Bu konuda bize destek olan başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başkanı Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Balamir Gündoğdu’ya, Büyükşehir Belediyesi koordinatörü Sayın Nihat Abiş’e, Fen İşleri Daire Başkanlığı Saha Sorumlusu Hasan Ekize ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Yönetim olarak amacımız hasta ve çalışanlarımız için hastaneye rahatça ulaşımlarını sağlamak ve konforlu bir ortamda hizmet sunumunu sağlamak, dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —