Tarih: 01.02.2020 14:24

Gölcük Necati Çelik Yeni Yılın İlk Gebe Okulu Mezunlarını Verdi BİLİNÇLİ ANNELER SAĞLIKLI NESİLLER

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Necati Çelik Yeni Yılın İlk Gebe Okulu Mezunlarını Verdi

BİLİNÇLİ ANNELER SAĞLIKLI NESİLLER

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Gebe Okulu, 2020 yılının ilk eğitim programını tamamladı. Ebe Nagihan Can, Ebe Ayşegül Kumaş ve Ebe Melike Sevimli nezaretinde eğitimlerini gerçekleştiren gebeler çok heyecanlıydı.

Hamileliğe ve anneliğe dair tüm bilgiler verildi

 Gebe Okulu’nun mezuniyet törenine Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş, eğitimci veren Ebe hanımlar ve gebelerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Gebe Eğitim Okulu ile tüm gebelerin, doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası dönemlerine ilişkin bilgi sahibi olmalarını ve bilinçli doğum yapmalarını sağlamak, anne ve baba adaylarına normal doğum eylemi, ağrı yönetimi ve yeni rollerini benimsemeleri konusunda bilgi ve beceri kazandırılmış olarak mezun oldular. Ayrıca gebeler hastaneyi ve TDL odlarını gezme fırsatı bulup Ebelerle tanıştılar.

“Amacımız bilinçli bir gebelik süreci ve kendine güvenen anne adayları yetiştirmektir”

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “Anne adaylarını en iyi şekilde doğum ve doğum sonrasına alıştırmaya gayret ediyoruz. Amacımız bilinçli bir gebelik süreci ve kendine güvenen anne adayları yetiştirmektir.” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —