Tarih: 14.07.2023 11:40

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, ‘15 TEMMUZ’DA YAPILANLARI HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak,

‘15 TEMMUZ’DA YAPILANLARI HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ’

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak 15 Temmuz hain Darbe girişiminin 7. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Çakmak, yaptığı açıklamada, “Bu yüce millet 15 Temmuz’da yapılanları hiçbir zaman unutmayacaktır” dedi.

“Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz’da bütün dünyaya göstermiştir”

Başkan Çakmak, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü milli iradenin milli birlik ve beraberliğimizin kuruluş ruhuyla yeniden inşa edildiği kutlu bir zaferin dönümüdür. Bu zafer şehit ve gazilerimizin üstün cesareti gazi milletimizin büyük fedakârlıklarıyla elde edilmiştir. O gece darbe girişiminin püskürtülmesiyle toplumumuz önemli bir süreçten geçmiş ve Türk milleti, demokrasi adına büyük bir imtihan vermiştir. Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz’da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; “egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!’

‘251 Şehidimize ve Gazilerimize minnet duyuyoruz’

‘Bu yüce millet 15 Temmuz’da yapılanları hiçbir zaman unutmayacaktır’ diyen Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, son olarak, ’Vatanımız için şehit olmuş 251 şehidimize ve gazilerimize minnet duyuyoruz. Allah’ım bizi vatansız, bayraksız, ezansız bırakmasın ve içimizdeki hainlere göz açtırmasın.  Hain 15 Temmuz Darbe Girişiminde ölen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim’ diyerek açıklamalarını tamamladı. 





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —