Tarih: 03.12.2023 14:25

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, ‘HEPİMİZ BİR ENGELLİ ADAYIYIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Başkan Çakmak, ‘Hepimiz bir engelli adayıyız. Yeter ki vicdanımız engelli olmasın’ dedi.

‘Yüce Allah her kulunun önce kalbine bakar’

Başkan Çakmak, açıklamasında, “Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayatın her alanında kendilerine yer bulmaları adına gayret göstermemiz gerekiyor. Öncelikle her birimiz engelli adayıyız. Bunu unutmayacağız. Yüce Allah her kulunun önce kalbine bakar. İnsan saygın bir varlıktır. Özel kardeşlerimiz için ayrı bir hassasiyet göstermek de vazifemizdir.’

‘Yeter ki vicdanımız engelli olmasın’

Engelli kardeşlerimizin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 3 Aralık tarihi, ‘Uluslararası Engelliler Günü’ olarak ilan edilmiştir. Engelli olmak asla umutsuzluğa teslimiyet değildir. Engelli olmak çaresizliğe gömülmek, hayatın dışına çıkmak hiç değildir. Sevgi, saygı varsa hiçbir engel yok. Tüm engelli vatandaşlarımız bizim için çok değerlidir. Bizler tüm engellilerimizi önemsiyoruz, toplumda hep beraber yaşıyoruz. Daha önce de belirttiğim gibi hepimiz birer engelli adayıyız. Yeter ki vicdanımız engelli olmasın’ diyerek açıklamasını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —