Tarih: 06.09.2023 15:41

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak’ın Kardeşi İBRAHİM ÇAKMAK HAYATINI KAYBETTİ

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin değerli ve sevilen derneklerinden Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak’ın kardeşim İbrahim Çakmak, hayatını kaybetti.

İlçemizde çok seviliyordu

Yeni Mahalle Sakinlerinden Nihat Çakmak’ın oğlu, Gölcük esnaflarından Muharrem Çakmak, Refik Çakmak ve Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak’ın kardeşi İbrahim Çakmak’ın vefat haberi ilçemizde büyük üzüntü yarattı. İbrahim Çakmak beyefendi kişiliği, güler yüzü ile Gölcük’te çok seviliyordu.

Cenazeye çok sayıda katılım sağlandı

Çakmak’ın cenazesine katılım oldukça yoğun oldu. Cenaze namazına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ilçemizin STK ve Dernek Başkanları, Pazarcı esnafları ile Çakmak ailesinin çok sayıda dostları ve sevenleri katılım sağladı.

Dualarla uğurlandı

Çakmak’ın cenazesi geçtiğimiz Pazartesi günü Öğle Namazına müteakiben Gölcük Merkez Caminde kılınan cenaze namazının ardından Gölcük 17 Ağustos Mezarlığı’na defnedildi.

Çakmak Ailesi olarak teşekkür ediyoruz’

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, ailesi adına, ‘Bu zor günümüzde yanımızda olan, mesaj atan, arayan, cenazemize katılım sağlayan başta Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer beyefendiye, STK ve Dernek Başkanlarımıza, Pazarcı esnaf kardeşlerimize, tüm dostlarımıza ve sevenlerimize biz Çakmak Ailesi olarak ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —