Tarih: 09.07.2021 12:46

Gölcük Nimet Ablasını kaybetti KANPARA’LARIN ACI GÜNÜ

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin tanınmış eşraflarından Gölcük Belediyesi eski Meclis ve Encümen Üyelerinden Yahya Kanpara’nın eşi Nimet Kanpara vefat etti.

Dumlupınar’lılar ‘Anne’ diye hitap ediyordu

Özlem, Hatice, Ahmet, Erdal ve Rüştü Kanpara’nın Anneleri olan Gölcük’ün Nimet ablası yardımsever ve iyilikseverliliği ile tanınıyordu. Dumlupınarlı’ların ‘Anne’ diye hitap ettiği Nimet Kanpara evde eşi Yahya Kanpara ile sohbet ederken, aniden rahatsızlandı. Anında Ambulans ile hastaneye kaldırılan ve hastaneye giderken de kalp masajının yapıldığı Nimet Kanpara Gölcük Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Nimet Kanpara, Yahya Kanpara ile 55 yıldır evliydi

Cenazesi yarın Gölcük Dumlupınar Camii’nde kılınacak ve İkindi namazı sonrasında Sapanca’nın Yanık Köyü’nde toprağa verilecek olan Nimet Kanpara, Yahya Kanpara ile 55 yıldır evliydi. Tanıdıklarının ve çevresinin Anne diye hitap ettikleri Gölcük’ün Nimet ablasının ani vefatı ilçemizde ve sevenleri arasında büyük bir üzüntüyle karşılandı. Merhume’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ile yakınlarına da sabırlar ve başsağlığı diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —