Tarih: 12.03.2023 11:25

Gölcük Otantik Folklor Gençlik Spor Kulübü Derneği kongreye gidiyor SAFET ÇELİK 18 YILLIK GÖREVİNİ BIRAKIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Otantik Folklor Gençlik Spor Kulübü Derneği kongreye gidiyor

SAFET ÇELİK 18 YILLIK GÖREVİNİ BIRAKIYOR

2005 yılında Gölcük Otantik Folklor Gençlik Spor Kulübü Derneği’ni kuran ve o tarihten beri başkanlık görevini sürdüren Safet Çelik, dernek kongrelerini 26 Mart Pazar günü gerçekleştireceklerini ve bu kongrede aday olmayacağını açıkladı. Dernek başkanlığına Fahri Güneş’in aday olması bekleniyor.

‘Kongreye tüm üyelerimizi ve dostlarımızı davet ediyorum’

Gölcük’ün en eski derneklerinden biri olan, çalışmalarıyla ilçemize güzel katkı sunan Gölcük Otantik Folklor Gençlik Spor Kulübü Derneği 26 Mart tarihinde kongreye gidiyor. Dernek Başkanlığını uzun yıllardır başarıyla sürdüren Safet Çelik, kongrelerini 26 Mart Pazar günü saat 11.00’de Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştireceklerini söylerken, tüm dernek üyelerini ve dostlarını kongrelerine davet etti.

18 yıl sonra görevi bırakıyor

Dernek Başkanı Safet Çelik, ‘2005 yılında kurduğumuz ve hayata geçirdiğimiz Gölcük Otantik Folklor Gençlik Spor Kulübü Derneğimizin kongresini 26 Mart 2023 Pazar günü saat 11.00’de Sanat Galerisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştireceğiz. Kongremize tüm dostlarımızı ve üyelerimizi davet ediyorum.18 yıldır sürdürdüğüm görevimi bırakma kararı aldım. Başkanlığa Fahri Güneş kardeşimiz aday olacak. Kendisine her zaman destek vermeyi sürdüreceğim. Bende Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği’nin başında olacağım. Amacım her iki ülke arasındaki dostluğu daha da pekiştirmek olacak. Bu zamana kadar güzel çalışmalara imza attık, bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmalarımı sürdürmeye devam edeceğim’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —