Tarih: 09.09.2022 12:05

Gölcük Otizm Derneği’nden Başkan Sezer’e ziyaret KENDİLERİNİ TANITTILAR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Otizm Derneği Başkanı Kerim Özdemir ve Yönetimi Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret ederek, Dernekleri hakkında bilgi verdi.

Dernek Başkanı Kerim Özdemir, ziyaret isteklerini kırmayan Başkan Sezer’e teşekkür ederken, dernekleri hakkında şu bilgileri verdi: ‘Gölcük Otizm Derneği, Otizmli bireyler ve ailelerine rehberlik ederek yaşam kalitelerini yükseltmek, Otizmli bireylerin toplum içinde farkındalığını artırarak, Otizmli bireylerin topluma neler katabileceğini göstermek adına çalışmalarına başlamış durumda.’

Dernekleri hakkında bilgi verdi

Açıklamalarını sürdüren Özdemir, ‘19 yıllık bir gözlem sonucu Otizmli birey ailelerinin toplumun dışında kaldıklarını, sosyal çevrelerinin kısıtlı akrabalar ile sınırlı olduğunu gördük. İlçemizdeki Özel Eğitim Uygulama Merkezlerinden mezun olan özel bireylerin toplumdan uzak ve yalnız kalmalarına razı olamazdık. Gölcük Otizm Derneğini kurarak ilçemiz ve çevre ilçelerde bulunan Otizmli birey ve aileleri ile toplum arasında köprü kurarak farkındalığın artırılması, değişen ve gelişen koşullara uyum sağlayarak sürekli öğrenen ve paylaşan, toplumsal örgütlenmeyi destekleyerek katılımcı ve paylaşımcı bir sosyal kuruluş yapısı içinde, Gölcük halkına öncülük ve rehberlik ederek ortak akla ulaşılmasını sağlamak için Gölcük Otizm Derneğini kurduk. Dernek Merkezimizin eksikliklerini en kısa sürede tamamlayarak açılışını yapacağız. Sizleri de yanımızda görmekten mutluluk duyacağız’ diye konuştu.

Sezer, ‘Teşekkür ediyorum’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Dernek Başkanı Kerim Özdemir ve Yönetimine teşekkür etti. Başkan Sezer, ‘Asla Yalnız Değilsin” sloganı ile yeni kurulan Gölcük Otizm Derneği’nin Başkanı Sayın Kerim Özdemir’e ve dernek üyelerine nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum’ dedi. Başkan Sezer, Belediye olarak ellerinden geldiğince Özel Bireylere destek verdiklerini, destek vermeye devam edeceklerini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —