Tarih: 02.11.2022 12:24

GÖLCÜK OTOBÜS TERMİNALİ’NİN YAPIMINA BAŞLANDI

Facebook Twitter Linked-in

GÖLCÜK OTOBÜS TERMİNALİ’NİN YAPIMINA BAŞLANDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Gölcük Otobüs Terminali’nin yapımına başlandı. 390 gün içinde tamamlanması hedeflenen Gölcük Otobüs Terminali ile Gölcük yeni Otobüs Terminaline kavuşmuş olacak.

Yeni terminal 39 milyon 965 bin liraya yapılacak

Geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan ve 9 Eylül’de yüklenici firmanın Yazar Bilişim Elektronik İnşaat Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kudretoğlu İnşaat Taahhüt Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığının kazındığını açıklanmasını ardından geçtiğimiz gün Yeni Otobüs Terminalinin yapım çalışmaları başladı.  Yeni terminal 39 milyon 965 bin liraya yapılacak.

390 gün içerisinde tamamlanacak

Eski mezbaha alanında yapılacak terminal; 2.000 metrekare kapalı inşaat alanı ve 10.000 metrekare saha alanı içerecek. Projede 13 adet peron ve 9 adet yazıhane bulunacak. Firmaya yer tesliminin ardından başlayacak çalışmalar, 390 gün içerisinde tamamlanacak.

Sezer, “Gölcük Otobüs Terminali ilçemize hayırlı, uğurlu olsun”

Gölcük yeni Otobüs Terminali’nin çalışmalarının başlaması konusunda açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “390 gün içinde tamamlanması hedeflenen Gölcük Otobüs Terminali’nin yapımına başlandı. Gölcük Otobüs Terminali’nin yapılması ile; eski sanayi alanındaki terminal taşınacak ve bu alanın da kullanımı yönündeki en önemli engel ortadan kalkmış olacak. Gölcük’ün önemli bir ihtiyacını giderecek Gölcük Otobüs Terminali’nin yapımı nedeniyle; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a çok teşekkür ediyorum. Gölcük Otobüs Terminali ilçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —