Tarih: 17.03.2019 14:34

Gölcük Özer Kardeşler Rot & Balans yeni adresinde

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Özer Kardeşler Rot & Balans yeni adresinde

Gölcük Sanayi Sitesi’nde uzun yıllardır hizmet veren Özer Kardeşler Rot&Balans Gölcük Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilçemize kazandırdığı Yeni Sanayi Sitesi E6 Blok 11/ 6E/ 3 adresinde hizmet vermeye devam ediyor.

Rot& Balans’da doğru adres

Ali Özer, Emin Özer ve Abdurrahman Özer kardeşler tarafından hizmet vermekte olan Özer Kardeşler Rot& Balans Yeni Sanayi Sitesi E6 Blok 11/ 6E/ 3 adresinde hizmet vermeye başladı. Yeni adreslerinde daha da büyüyen ve Gölcük Özer Kardeşler LTD. ŞTİ. olan Özer Kardeşler hizmet kalitelerinde de oldukça iddialılar.

LastikPark güvencesiyle

Yeni Sanayi Sitesi E6 Blok 11/ 6E/ 3 adresinde hizmet vermeye devam edecek olan Gölcük Özer Kardeşler LTD. ŞTİ. bünyesinde dünyaca ünlü lastik markalarını bulundurun LastikPark güvencesiyle hizmet vermeye devam edecek. Yeni Sanayi Sitesi’nde hizmet vermeye devam edecek olan Gölcük Özer Kardeşler LTD. ŞTİ.’nin işletmecisi Ali Özer yaptığı açıklamada, “ Uzun yıllardır Gölcük Sanayi Sitesinde hizmet verdikten sonra Yeni Sanayi Sitesi’nde hizmet vermeye devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni adresimizde bazı yeniliklere de imza attık ve limited şirket olarak yolumuza devam edeceğiz. Gölcük Özer Kardeşler LTD. ŞTİ. olarak bir diğer yeniliğimiz ise bünyesinde dünyaca ünlü lastik markalarını bulunduran LastikPark güvencesiyle hizmet verecek olmamızdan son derece mutluyuz” dedi.

Güler yüzlü uzman kadrosuyla yeni adresinde

Gölcük Özer Kardeşler LTD.ŞTİ.’de satın alınan her lastiğin sökme takma ve değiştirme işlemlerini tecrübeli elemanlarıyla yapılmaktadır. Yeni donanım ve araçlarla en iyi hizmetin Gölcük Özer Kardeşler LTD.ŞTİ.’de rot ayarı, balans ayarı, far ayarı, jant düzeltme,nitrojen dolumu hizmetinin yanı sıra lastik ve jant hizmeti sunulmakta. Müşteri memnuniyetinin her şeyin önünde geldiğinin bilincinde güler yüzlü uzman personeliyle ferah ve serin bir ortamda, en uygun çözüm en kısa zamanda sunularak karşılanmaktadır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —