Tarih: 11.01.2024 14:36

Gölcük Saadet Partisi İlçe Teşkilatı’nın acı günü İSMAİL HAKKI KÜÇÜK HAYATINI KAYBETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Saadet Partisi İlçe Teşkilatı’nın acı günü

İSMAİL HAKKI KÜÇÜK HAYATINI KAYBETTİ

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, Milli Selamet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı, Ulaşlı Temsilcisi olan İsmail Hakkı Küçük’ün vefat ettiğini duyurarak taziye açıklaması yayınladı.

Partisinde birçok görev alarak hizmet etmişti

Başkan Özsoy, taziye açıklamasında şunları söyledi: ‘Ulaşlı Mahalle Temsilcimiz Abdullah Küçük Bey’in Babası Milli Nizam Partisi, Milli Selamet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı, Ulaşlı Temsilcisi olan Kıymetli Büyüğümüz İsmail Hakkı Küçük Başkanımızın vefatının üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum Başkanımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum.’

Cenaze namazına çok yoğun katılım sağlandı

İsmail Başkanımıza son görevimizi bugün Öğle Namazına müteakip Ulaşlı Merkez Camii’nde gerçekleştirerek, kılınan cenaze namazından sonra ebedi istirahatgâhına uğurladık. Yüce Allah mekanını cennet, Ailesine ve sevenlerine sabırlar versin’ dedi.  İsmail Hakkı Küçük’ün cenaze namazına Saadet Partisi’nin önemli isimleri, İl ve İlçe Teşkilat üyeleri, partililer, Aile yakınları, dostları ve sevenleri katılım sağladı.

Bizde Gazetemiz adına Merhum’a Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere Saadet Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı’na, dostlarına ve sevenlerine sabırlar dileriz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —