Tarih: 28.10.2022 14:26

Gölcük Saadet’te Büyük Kongre Heyecanı ‘EN YOĞUN KATILIMI GÖLCÜK’TEN OLACAK’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Saadet’te Büyük Kongre Heyecanı

‘EN YOĞUN KATILIMI GÖLCÜK’TEN OLACAK’

Saadet Partisi 8. Olağan Büyük Kongresini 30 Ekim 2022 saat 10.00’da Ankara HBVÜ Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirecek.

Gölcük’ten yoğun katılım Saadet Partisi’nin 8.Olağan Büyük Kongresine teşkilatlardan yoğun katılım olduğu görülüyor. Kocaeli’den en yoğun katılımı Gölcük’ten görüyoruz. 

Başkan Özsoy: “Büyük Değişimin Şafağındayız”

Partinin 7. Olağan Kongresi’ni 3 Kasım 2019’da gerçekleştirdiğini anımsatan Başkan Özsoy, “Aradan geçen bu 3 yılda ülkemizin karşı karşıya kaldığı problemlerin giderek daha da derinleştiğini ve partimizin kadro ve politikalarına olan ihtiyacın her geçen gün arttığı görülmektedir. Gelinen noktada yasal prosedürlerimizi tamamlamak ve hem seçimlere hem de iktidara hazırlık çalışmalarımızı, yapacağımız bu kongreyle taçlandırmak istedik” dedi.

‘Kararlıyız milletimizin iktidarında Saadet var’

Yaklaşık 25 gündür yoğun bir çalışmayla kongre hazırlıklarını yürüttüklerini belirten Özsoy, yaklaşan seçimlere işaret ederek, ülke ve millet olarak “büyük değişimin şafağında” olunduğunu söyledi: ‘Bu değişim talebinin ve yeni iktidardan beklentilerin farkındayız. Millet, iktidarda artık kendisini görmek ve siyasette kendisinin sorunlarının öncelenmesini istiyor. Bundan dolayı da kongrede ana sloganımız, ‘Kararlıyız milletimizin iktidarında Saadet var.’ Herkesin her konuda kendini güvende hissedeceği yeniden büyük Türkiye inşa etmeye kararlıyız.’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —