Tarih: 29.05.2023 13:58

Gölcük Seçim Zaferini yoğun katılımla kutladı COŞKU GECE BOYU SÜRDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Seçim Zaferini yoğun katılımla kutladı

COŞKU GECE BOYU SÜRDÜ

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçlarının yayınlanmasının ardından Cumhurbaşkanı Adaylarından Recep Tayyip Erdoğan’ın önde olmasını duyan AK Parti’liler ilçenin dört bir alanında toplanmaya başladı. Seçimi Erdoğan’ın kazanmasıyla Gölcük Anıtpark başta olmak üzere dört bir yanında sevinç gösterileri yapıldı.

Alanlara bayraklar ile koştular

AK Partililer ve Cumhur İttifakının bileşenleri geçtiğimiz Pazar akşamı Gölcük’te zafer turu attı. Araçlarını alanlar ilçe merkezi ve D-130 Karayolunda uzun konvoylar ile seçim zaferini doyasıya kutladılar. Araçların üzerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafları yer alırken, vatandaşlar alanlara Türk Bayrağı ve AK Parti bayrağı ile koştu.

Halaylar çekildi, zafer coşkusu dinmedi

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Mehmet Ellibeş, Berna Abiş ve AK Parti’nin önemli kurmayları Anıtpark’ta vatandaşlar ile seçim zaferini doyasıya kutladı. Başkan Sezer ve Seymen vatandaşlara teşekkür etti. Alanda AK Partililer halay çekerken, ilçemiz genelinde kutlamalar gecenin ilerleyen vakitlerine kadar sürdü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —