Tarih: 21.03.2024 09:56

Gölcük Şehitler Mahallesi Muhtar Adayı Ebru Sungur İLK DEFA OY KULLANACAK GENÇLERLE BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Şehitler Mahallesi Muhtar Adayı Ebru Sungur

İLK DEFA OY KULLANACAK GENÇLERLE BULUŞTU

31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Belediye Başkan adayları kadar mahalle Muhtar adayları da aralıksız çalışmaya devam ediyor. Şehitler Mahallesi Muhtar Adayı Ebru Sungur, mahallesinde ilk defa oy kullanacak olan gençlerle buluştu.

Muhtar adayı mı belediye başkan adayı mı  dedirtti

Şehitler Mahallesi Muhtar Adaylığını açıkladığı günden beri saha çalışmalarını sürdüren Muhtar adayı Ebru Sungur geçtiğimiz akşam 31 Mart yerel seçimlerinde ilk defa oy kullanacak gençlerle buluştu. Kalabalık bir genç kitle ile karşılanan Ebru Sungur, muhtar adayı mı belediye başkan adayı mı dedirtti.

“Umarım hep birlikte Şehitler Mahallesini en güzel şekilde yöneteceğiz”

Gölcük’te sevilen ailelerden olan Ebru Sungur seçim çalışmaları konusunda yaptığı açıklamada, “Şehitler Mahallesi Muhtar Adaylığı süresince bütün komşularımızı kapı kapı gezme fırsatımız oldu. Bize mahallelimizin gösterdiği teveccühten son derece memnunuz. Şehitler Mahallesi’ni Gölcük’ümüzün aydınlık yüzü yapma kararlılığımız, komşularımızla hep birlikte mahallemizi kalkındırma isteğimiz karşılığını bulduğuna inanıyoruz. Bu akşamda mahallemizin gelecek nesilleriyle toplanma fırsatı bulduk. Gençlerimizin sosyalleşmekte bizden beklentilerini dinledik. Umarım hep birlikte Şehitler Mahallesini en güzel şekilde yöneteceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —