Tarih: 23.05.2022 13:35

GÖLCÜK SEMT PAZARLARI RENKLENMEYE DEVAM EDİLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

GÖLCÜK SEMT PAZARLARI RENKLENMEYE DEVAM EDİLİYOR

Gölcük’ün en çok tercih edilen semt pazarlarından olan ve Yeni Mahalle’de kurulan Pazartesi Pazarında tezgâhlar renklendi, fiyatlar düştü, halk memnuniyetini dile getirdi.

FİYATLAR DÜŞTÜKÇE İLGİ ARTMAYA BAŞLADI

İlkbaharın gelmesi ile birlikte pazarcıların tezgâhları renklenmeye devam ediyor. Havaların ısınmasıyla hem fiyatlar düşmeye devam ediyor hem de tezgâhlara yeni meyveler ve sebzeler ekleniyor. Fiyatların düşmesi ve yeni sebze ve meyvelerin gelmesinden dolayı semt pazarları da daha da yoğun ilgi görmeye başladı.

‘UMARIZ Kİ BU HEP BÖYLE DEVAM EDER’

Fiyatların düşmesinden dolayı memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, “Kış aylarında yaşadığımız aşırı pahalılıktan sonra fiyatların bu şekilde düşmesi bizleri çok mutlu etti. Fiyatların yaz aylarında daha da düşmesini bekliyoruz.  Yaz aylarını seviyoruz. Çünkü tezgahlar rengarenk meyve ve sebzeler ile dolu oluyor. Kirazı eriği çileği hepsi birbirinden güzel ve fiyatları da olukça düşmüş durumda. Umarız ki bu hep böyle devam eder ve fiyatlar daha da düşer” dediler.

GÜNCEL PAZAR FİYATLARI

Kavun büyük 15 küçük 10 lira, Limon file 10 lira, Muz 22 lira, Çilek 20 lira, Erik 20 lira, Kayısı 24 lira, Kiraz 25 lira, Yenidünya 17 lira, Domates 10 lira, Salatalık 6 lira, Patlıcan 7,50 lira, Patates 8 lira, Soğan 6,50 lira, Sarımsak 10 lira, Kabak 8 lira, Taze fasulye 20 lira, Marul 7 lira, Taze soğan 3 lira, Maydanoz 3 lira, Semizotu 6 lira, Dereotu 6 lira, Ispanak 10 lira, Havuç 10 lira, Pırasa 8 lira, Karpuz 6 lira, Kivi 17 lira, Armut 18 lira.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —