Tarih: 07.04.2024 12:00

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Şahin Temel, “KÖRFEZ CADDESİNE BAYRAM PAZARI KURULMAYACAK”

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Şahin Temel, Pazarcı esnafı olarak bu bayram öncesi Körfez Caddesi’ne bayram pazarı kurmayacaklarını ifade etti.

Çarşamba pazarı alanında tezgahlarını açacaklar

On Bir Ayın Sultası Ramazan Ayı sona eriyor ve tüm İslam Alemi olarak 10 Nisan Çarşamba günü Ramazan Bayramı’nı kutlayacağız. Ramazan Bayramı öncesi Körfez Caddesi üzerinde kurulan bayram pazarının bu sene kurulmayacağını ifade eden Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Şahin Temel, Pazarcı esnafı olarak sadece Salı Günü bayram pazarını Çarşamba pazarı alanında açacaklarını belirtti.

Çarşamba pazarı Salı günü kurulacak

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Şahin Temel, yaptığı açıklamada, “Seyyar Pazarcılar olarak bayram öncesi Körfez Caddesi üzerinde kurduğumuz bayram pazarını bu sene açmama kararı aldık. Bayramın birinci günü Çarşamba gününe denk geldiği için Çarşamba Pazarını Salı Günü aynı yerinde kuracağız. Ayrı bir bayram pazarı kurmayacağız ve giyim esnafımız da Salı günü aynı yerlerinde tezgahlarını açacaklar. Yine aynı şekilde Salı günleri Yüzbaşılar’da kurulan Salı Pazarımızda yine aynı gününde ve yerinde kurulacaktır. Tüm İslam Alemine şimdiden iyi bayramlar diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —