Tarih: 21.03.2022 11:23

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Şahin Temel, MAZBATASINI ALDI

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz 14 Mart’ta gerçekleştirdikleri kongre ile Gölcük Pazarcılar Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Şahin Temel İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak başkanlık görevine resmi olarak başladı.

Görevine resmi olarak başladı

Mevcut Başkan Abdurrezzak Tuncer’in yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından adaylığını açıklayan ve ilk günden beri yoğun bir şekilde çalışmalarını yürüten Şahin Temel geçtiğimiz 14 Mart’ta Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilen kongrede kullanılan 222 oyun 126’ını alarak yeni başkan seçilmişti. Başkan Temel geçtiğimiz Cuma günü de  İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak  görevine resmi olarak başladı. Başkan Temel’e Mazbata töreninde yönetimi de katılarak destek verdi.

‘Pazarcı kardeşlerimizin sorunlarını çözmek için yoğun çalışmalar yapacağız’

Mazbatasını İlçe Seçim Kurulu görevlisinden aldıktan sonra düşüncelerini dile getiren Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Şahin Temel yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz hafta  gerçekleştirdiğimiz kongremizde Pazarcılar Odamızın başkanlığına seçildim. Bugün Mazbatamı alarak, görevime resmen başlamış bulunuyorum. Odamıza hayırlı olmasını diliyorum. Bugünden itibaren yönetimim ile birlikte Pazarcı kardeşlerimizin sorunlarını çözmek için yoğun çalışmalar yapacağız. Yüce Rabbim bizleri başarılı eylesin’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —