Tarih: 13.10.2022 13:05

Gölcük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 652 AİLEYE KÖMÜR DAĞITTI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

652 AİLEYE KÖMÜR DAĞITTI

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan kömür yardımları bu sene de sahiplere teslim edildi. Yapılan açıklamada bu sene 652 aileye birer ton kömür yardımı yapıldı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ayrıca ayni ve nakdi yardımlarında devam ettiği belirtildi.

Belirlenen aileler 1 ton kömür yardımlarını aldı

Gölcük Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak bu sene belirlenen 652 ihtiyaç sahibi ailemize birer ton kömür yardımı yaptık. Bu sene yüklenici nakliye firmamız vakıf görevlilerimizle birlikte kömürleri ailelere teslim ettik. Kömür yardımlarımızın dışında vakıf olarak yine ihtiyaç sahibi kişilere ve ailelere ayrıca ayni ve nakdi olarak yardımlarımız devam etmektedir” dedi.

Kömürlerin parayla satılmasının önüne geçilmesi için denetlenecekler

Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerinden yapılan açıklamaya göre son zamanlarda kömür yardımı yapılan ailelerin kömürleri kullanmak yerine sattıkları yönünde yapılan ihbarlar nedeniyle kömür dağıtımı işleminin bitmesinin ardından ihtiyaç sahibi ailelerin kömürleri satıp satmadığı konusunda tekrar denetimler yapılacak olup yardım yapılan kömürleri satan ailelere cezai işlem uygulanıp bir sonraki yıl kömür yardımı alamayacakları belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —