Tarih: 16.09.2019 15:19

Gölcük TEMA Vakfı gazetemizi ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük TEMA Vakfı gazetemizi ziyaret etti

“Türkiye çöl olmasın” sloganı ile ülke genelinde birçok faaliyetlere imza atan TEMA Vakfı Gölcük İlçe Temsilcisi Melahat Aşıkloğlu, Değirmendere Merkez Mahallesi Sorumlusu Şevkiye Uğur ve İlkay Küçük ile  Topçular Mahallesi Sorumlusu Hasibe Erna Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Nebiye Azak’ı ziyaret ettiler.

Duyarlılık önemlidir

Gerçekleşen ziyarette TEMA Vakfı Gölcük İlçe Temsilcisi Melahat Aşıkloğlu, Değirmendere Merkez Mahallesi Sorumlusu Şevkiye Uğur ve İlkay Küçük ile  Topçular Mahallesi Sorumlusu Hasibe Erna, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Nebiye Azak’a 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında yapacakları programlar hakkında bilgi verdiler ve projelerini anlattılar. Bu yılın teması toprak ve su olduğu ifade eden TEMA Vakfı Gölcük İlçe Temsilcisi Melahat Aşıkloğlu, okullarda öğrencilere bu yönde eğitimler vereceklerini ifade etti. Amacımız sadece ağaçlandırma değil doğal varlıklarımızı da korumak diyen Aşıkoğlu, “Yaşam toprak ile başlıyor ve toprak ile devam ediyor. Topraklarımızı korumalı ve bu amaçla yapılacak bütün çalışmalara destek vermeliyiz. Türkiye’nin Çöl olmaması için TEMA Vakfı olarak sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

Azak çalışmalarında başarılar diledi

Gerçekleştirdikleri ziyaretten ötürü çok mutlu olduğunu ifade eden Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Nebiye Azak, TEMA Vakfı Gölcük İlçe Temsilcisi Melahat Aşıkloğlu ve beraberindekilere başarılar dileyerek her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —