Tarih: 21.11.2022 14:10

Gölcük Tersane Komutanlığı’na 101 kişi alınacak İLK TERCİH GÖLCÜK OLSUN

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Tersane Komutanlığı’na 101 kişi alınacak

İLK TERCİH GÖLCÜK OLSUN

Gölcük Tersane Komutanlığı, bünyesinde çalıştırmak üzere 17 ayrı bölümde toplamda 98 daimi işçi alınacağı açıklandı. Ayrıca Gölcük Bakım Onarım İstihdam Komutanlığı’na da 3 işçi alınacak. Başvurular  25 Kasım’a kadar İŞKUR üzerinden yapılacak.  

101 işçi alınacak

Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak, Gölcük Tersane Komutanlığı ve Gölcük Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere daimi işçi alımı yapılacağını açıkladı.  Milli Savunma Bakanlığının yapacağı işe alımlarda 98 personel Gölcük Tersanesinde, 3 personel ise Gölcük Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı bünyesinde daimi olarak istihdam edilecek. Başvurular İŞKUR üzerinden “Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü” adıyla görüntülenebilen iş ilanları üzerinden yapılacak.

Gökbayrak, “Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak”

Gölcük Tersane Komutanlığı’na alınacak olan işçi alımı konusunda açıklama yapan Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Korkut Gökbayrak, “Milli Savunma Bakanlığı tarafından Gölcük Tersane Komutanlığı’na alınacak olan işçi konusunda başvurular alınmaya başlandı. İŞKUR üzerinden yapılacak olan başvuruda son tarih 25 Kasım. 8 Aralık’ta çekilecek olan kura ile işe alınacak işçi sayısının 4 katı isim belirlenecek. Asil ve yedek isimlerin belirlenmesinin ardından belirlenen sınav tarihinde adaylar sınava girecek. Sınav tarihi henüz açıklanmadı. Başvuru yapacak olan kişilerin 18 yaşından gün almış ve 36 yaşından gün almamış alanından mezun veya sertifikası olan kişiler başvuru yapabilir. Adayların en az ilkokul mezunu olması gerekiyor ve başvurular Türkiye geneli olacak” dedi. 

İŞE ALINACAK BÖLÜM VE SAYILARI

Gölcük Tersane Komutanlığı’na

Armador: 8
Elektrikçi genel : 10
Tekne Montaj İşçisi: 17
Elektronik Teknisyeni: 10
İş Makineleri Operatörü: 6
Fiberglasçı: 8
İnşaat Boyacısı/Boyacı (Çelik İnşaat ve gemi): 10
Metal sac işleme işçisi: 6
Gemi İzolasyoncusu: 5
Gemici: 3
Çarkçıbaşı (Gemi): 2
Hidrolik Pnömatikçi: 5
Diğer sıhhi tesisat işçileri ve boru tesisatçıları: 6
Gemi idarecisi (Güverte kaptanı): 2

Gölcük Bakım Onarım İstihdam Komutanlığı

Elektrikçi (Genel): 1

Marangoz: 1

İnşaat ustası: 1




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —