Tarih: 30.10.2020 13:26

Gölcük Trabzonlular Derneği’nden Cumhuriyet hassasiyeti DEV TÜRK BAYRAĞI ASTILAR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Trabzonlular Derneği’nden Cumhuriyet hassasiyeti

DEV TÜRK BAYRAĞI ASTILAR

İlçemizin en aktif derneklerinden biri olan Gölcük Trabzonlular Derneği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Dernek binalarına dev Türk Bayrağı, Atatürk Portresi ve Trabzonlular Derneği Bayrağı asarak örnek oldular.

Örnek oldular

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 97. Yıl dönümün ilçemizde coşkuyla kutladık. İlçemizin en aktif derneklerinden biri olan Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu, büyük bir Cumhuriyet hassasiyeti göstererek Dernek binalarına dev Türk Bayrağı, Atatürk Portresi ve Trabzonlular Derneği Bayrağı astılar.

Dernek binalarının 1. Katı hizmete açıldı

Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ayrıca tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi nedeniyle bir süredir hizmet vermeyen dernek binalarının birinci katını pandemi kurallarına uygun bir şekilde hizmete açtıklarını açıkladı. Başkan Çakıroğlu, “Dernek Binamızı hizmete açmamızdan kısa bir süre sonra tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkili olan coronavirüs salgını nedeniyle faaliyet veremiyorduk. Gerekli tedbirlerimizi alarak derneğimizin birinci katını çay ve kahvaltı hizmeti verecek şekilde hizmete açtık. Tüm dostlarımızı bekleriz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —