Tarih: 05.03.2019 14:13

Gölcük Trabzonlular Derneği’nden Vali Aksoy’a teşekkür ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Trabzonlular Derneği’nden Vali Aksoy’a teşekkür ziyareti

Gölcük Trabzonlular Dernek Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz gün Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

‘Derneğimize verdiğiniz desteklerinizden ötürü teşekkür ediyoruz’

Geçtiğimiz aylarda Gölcük’te gerçekleştirdikleri Hamsi Festivali ile binlerce insanın büyük beğenisini topladı. Gölcük Trabzonlular Dernek Başkanı Hüseyin Çakıroğlu, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci, Dernek Kadın Kolları Başkanı Selin Güzelcik, geçtiğimiz gün Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı  Hüseyin Çakıroğlu, ziyarette, ‘Siz değerli Valimize derneğimizin düzenlediği Hamsi Festivali’nde vermiş olduğu destekten ötürü teşekkür etmek için bugün ziyaret ediyoruz. Gölcük’te çok güzel şenliğe imza attık. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

‘Gölcük Trabzonlular Derneği’ne teşekkür ediyorum’

Vali Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gölcük Trabzonlular Dernek Başkanı Hüseyin Çakıroğlu’na ve Dernek Yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek, ‘Gölcük Trabzonlular Derneği olarak ilimize ve Gölcük’e önemli renk katmaktasınız. Gerçekleştirmiş olduğunuz Hamsi Festivali de ilimiz adına çok güzel oldu. Sizlere derneğiniz olarak teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum’ diye konuştu. Ziyaret daha sonra karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —