Tarih: 29.12.2020 11:10

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten, ‘TÜRK’ÜN ÇOCUĞU YENİ YILA ZULÜM GÖREREK GİRMESİN’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten, Çin’in Uygur Türklerine karşı uyguladığı zulme dikkat çekerek, ‘Türk’ün çocuğu yeni yıla zulüm görerek girmesin’ dedi.

‘Onlarında bizler gibi damarlarında gezen kan Türk kanıdır’

Başkan Cihan Ayten, yaptığı açıklamada, ‘Öncelikle Uygurları tanıyacak olursak. Biz Anadolu Türklerinden farklı bir yapıya sahip değillerdir. Onlarında bizler gibi damarlarında gezen kan Türk kanıdır, Dinleri tek Hak Dini olarak kabul edilen İslam Dinidir. Zalim Çin’in asırlardır zulüm ettiği Uygurlar isimlerinden de anlaşıldığı gibi birleşen uyuşandır. Şimdi sorarım size ismi bile birleşen uyuşan manasına gelen bir toplumun yaşadığı bölgedeki Çin Halk Cumhuriyetiyle ne alıp veremediği olabilir ki Zalim Çin asırlardır Uygurlara Zulüm eder?’

‘Zalim Çin’in zulmüne dur denilmeli’

Açıklamalarını sürdüren Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten, ‘Dünya bir otun bile nesli tükenmek üzere diye milyonlarca maddi ve manevi zahmetlere katlanıp onu koruma altına alırken neden dünyada Zalim Çin’in zulmüne hiç kimse dur demez? İşte biz Gölcük Ülkü Ocakları olarak Efendimizin “Kim bir kötülük görürse, onu eliyle değiştirsin. Şayet eliyle değiştirmeye gücü yetmezse, diliyle değiştirsin. Diliyle değiştirmeye de gücü yetmezse, kalbiyle düzeltme cihetine gitsin ki, bu imanın en zayıf derecesidir.” Hadisi ile yola çıkarak engellemeye ve dur demeye varız diyerek safımızı bir karınca misali belli etmek istiyoruz’ diye konuştu.

‘Bugün göz yumduklarınız yarın size göz açtırmayacak olanlardır’

Başkan Ayten, ‘Biz Gölcük Ülkü Ocakları olarak bunca yıl dünyada bu denli zorbalık bu denli namussuzluk bu denli ağır işkencelere zulümlere tabi tutulan başka bir toplum görmedik tek gördüğümüz toplum Uygur Türkleridir. Bizim asıl istediğimiz Karabağ’ın kurtulduğu gibi Uygurlarında Bu zulümden kurtulmasını istiyor ve çaba gösteriyoruz. Bizler yavrusunu yalayarak temizlemeye çalışan bir kedi misali Zalim çinin zulmünden kaçmış gelmiş olan kadınların çocukların ve yaşlıların korunmasını istiyor ve geldikleri yere tekrar gönderilmesini istemiyoruz. Bizlerin tek isteği bu değildir, bizler nerde bir zulüm varsa son bulmasını istiyor ve Uygurlarında Zulümden kurtulmasını istiyoruz. Nasıl Amerika da ki Avrupa da ki Rusya da ki Zalim Çin de ki Çocukların Yeni yıla Mutlu Huzurlu Sağlıklı ailesiyle Yurdunda neşe ile girdiğini biliyorsak bu dünya Uygur Çocuklarının da Yurtlarında Neşe ile Ailesi ile Yeni yıla ve Yeni bir Zulüm süz Yaşama Girmelerini görecektir.  Belki bugün Zalim Çinin Zulmü altındaki Uygur Türkleri ve Özellikle Uygur ÇOCUKLARINI Kurtaramasak bile Bizlere GARDAŞLARINA  sığınmış UYGUR TÜRKLERİNİ VERMİYECEĞİZ. Türk’ün Zalime son dur ihtarıdır. ‘Bugün göz yumduklarınız yarın size göz açtırmayacak olanlardır.’ Bir Doğu Türkistan Atasözü.’ Diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —