Tarih: 18.10.2019 14:44

Gölcük Ülkü Ocakları’ndan anlamlı ziyaretler

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Ülkü Ocakları’ndan anlamlı ziyaretler

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten ve yönetimi ziyaretlerine bölgede tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Ayten ve yönetimi Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi  Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ı ve Gölcük Aile Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kadın Doğum Uzmanı Op.Dr. Veysel Besnili’yi makamında ziyaret ettiler.

Yeni yapılan hastane projesi ve poliklinik hakkında  bilgi aldılar

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten ve Yönetimi geçtiğimiz gün  Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi  Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ı makamında ziyaret etti. Yeni yapılan hastane projesi ve poliklinik hakkında  bilgi aldılar. Gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında açıklama yapan Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten,  “ Ziyaretimizi gerçekleştirmiş olduğumuz Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi  Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan  beyefendiye hoş sohbetleri için teşekkür eder. Sağlıklı huzurlu günler geçirmesini temenni ederim” dedi.

Besnili’ye baş sağlığı dilediler

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten ve Yönetimi  daha sonra Gölcük Aile Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kadın Doğum Uzmanı Op.Dr. Veysel Besnili’yi makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldılar.  Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, “Geçen haftalarda annesini kaybeden Op.Dr. Veysel Besnili hocamıza taziye ziyaretimizi gerçekleştirdik. Rabbim  mekanını cennet, ruhunu şad eylesin. Kendilerine ziyaretimizi kabul ettiği için teşekkür ederim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —