Tarih: 19.09.2019 15:00

Gölcük Ülkü Ocakları’ndan Gaziler Derneğine ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Ülkü Ocakları’ndan Gaziler Derneğine ziyaret

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten Gaziler Gününün 98. Yıl dönümü münasebetiyle Muharip Gaziler Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Gazileri ziyaret ederek Gazilerin bu özel günlerini kutladı.

“Yaptığınız her şey için sizlere minnettarız”

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik unvanı verildiği gün olan 19 Eylül 1921 tarihi Gaziler Günü olarak kutlanmaktadır. Dünde Gaziler Gününün 98. Yıl dönümü münasebetiyle ilçemizde bir takım törenler düzenlenerek Gaziler Günü kutlandı. Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten bu özel günlerinde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük şubesini ziyaret ederek başta Dernek Başkanı Mehmet Arslan olmak üzere tüm gazilerin bu özel gününü kutladı. Gerçekleştirdiği ziyarette ilk sözü alan Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten, “Öncelikle bugün siz değerli Gazilerimizi ziyaret etmek istedim. İsteğimi kırmadığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Bir ayrı teşekkürü de ülkemizi savunmak için canınızı ortaya koyan tüm Gazilerimize etmek istiyorum. Bizler yaptığınız her şey için sizlere minnettarız. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ilk Gazilik unvanına sahip olarak, siz değerli Gazilerimize bu anlamlı günü hediye etmiştir. Şimdi bizlere düşen en önemli sorumlulukta Gazilerimize sahip çıkmak, sadece bir gün değil her gün hatırlamaktır. Bizler gençlerimize ve çocuklarımıza her zaman bunu aşılayacağız’ dedi.

Başkan Arslan ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten’e güzel temennileri ve ziyareti için teşekkür ederken, gençlerin Gazilere sahip çıkmaları gerektiğini belirtti. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —