Tarih: 04.10.2022 13:17

Gölcük ve Değirmendere Şehir Logolarını VATANDAŞLAR ÇOK BEĞENDİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük ve Değirmendere Şehir Logolarını

VATANDAŞLAR ÇOK BEĞENDİ

Ülke genelinde birçok il ve ilçede bulunan şehir Logolarının uzun zamandır Gölcük’e de yapılması isteniyordu. Gölcük Belediyesi tarafından ilçemizde Anıtpark’a Gölcük, Değirmendere Sahili Vapur İskelesinin yan kısmına ise Değirmendere Şehir Logosu takıldı.

Uzun zamandır talep ediliyordu

Gölcük halkı tarafından birçok il ve ilçede bulunan ve ilçemize de çok yakışacağını düşündüklerini ifade eden vatandaşlar Gölcük’te de isim Logolarının olmasını istediklerini ifade ediyorlardı. Gölcük Belediyesi tarafından dün ilçemizin en çok tercih edilen mekanı olan Anıtpark’ta Atatürk Anıtı’nın yan kısmına Gölcük, Değirmendere Sahili Vapur İskelesi’nin yan kısmına ise Değirmendere Şehir Logoları monte edildi. Gölcüklüler tarafından oldukça beğenilen Şehir Logolarının önünde Gölcüklüler fotoğraf çektirip sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başladı.

“Donanma Kenti Gölcük yazılmalıydı’’

Anıtpark içerisine konulan Gölcük Şehir Logosunun üstünde ‘Körfez’in Bir’incisi Gölcük’ yazıyor olması bazı Gölcüklülerin tepkisini çekti. Gölcük kurulduğu günden beri ‘Donanma Kenti Gölcük’ olarak anılır, Şehir Logosuna da o şekilde yazılması gerektiğini ifade eden bazı vatandaşlar, logonun bu şekilde yenilenmesini istedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —