Tarih: 07.08.2020 12:09

Gölcük yeni bir mekana daha kavuştu

Facebook Twitter Linked-in

 Gölcük yeni bir mekana daha kavuştu

Gölcük’ün değerli ve sevilen isimlerinden Bahattin Kılıç, ilçemizde Şirinköy’de bulunan Sarmaşık Kafe’nin açılışını dostlarının ve sevenlerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Kılıç’ı dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı

Bahattin Kılıç’ın sahibi olduğu Sarmaşık Kafe’nin açılış törenine Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Tuncay Yıldız, Önceki dönem Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkan Vekili Musa Yurduseven, Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği adına Mali Sekreter Yaşar Özbek ve davetliler katılım sağladı.

Kılıç, ‘Gölcük’e güzel bir mekan kazandırdıkları için mutluyuz’

Gölcük Şirinköy 604/1. Sokak, No:2 adresinde bulunan Sarmaşık Kafe’nin açılışında kısa bir konuşma yapan Mekan Sahibi Bahattin Kılıç, Gölcük’e güzel bir mekan kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirterek, katılım sağlayan dostlarına teşekkür etti. Mekanın açılış kurdelesini Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Tuncay Yıldız, Önceki dönem Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkan Vekili Musa Yurduseven, Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği adına Mali Sekreter Yaşar Özbek keserek, mekanı hizmete açtı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —