Tarih: 22.08.2022 13:42

Gölcük Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminal ihalesi 9 Eylül’de ALLAH’IN HAKKI ÜÇTÜR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te yapılması planlanan Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin yapım ihale tarihi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından duyuruldu. Gölcüklülerin beklediği Terminalin yeni İhalesi 9 Eylül’de yapılacak.

İhale iki kez iptal edilmişti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük Saraylı Mahallesi Otobüs Terminali yapım ihalesi için yeni tarihi duyurdu. İhale, iki kez iptal edilmişti. Gölcüklülerin merakla beklediği modern terminal için ‘Saraylı Mahallesi Otobüs Terminali’ yapım ihalesi ilk olarak bu yılın Nisan ayında gerçekleşmiş; muhammen bedelin 29 milyon 152 bin lira olarak belirlendiği ihalede Arıcan İnşaat 34 milyon TL Haldız İnşaat ise 44 milyon 749 bin TL teklif vermişti. İhale yaklaşık maliyetin çok üzerinde teklif verilmesi nedeniyle iptal edilirken tekrar ihale tarihi duyurdu. Haziran ayında yeniden yapılan ihaleye geçerli teklif veren olmadı. Büyükşehir, söz konusu projede ısrarını sürdürürken yeni ihale tarihi de duyuruldu. İhale, 9 Eylül 2022 tarihinde saat 14.00’te Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Gölcük’e yakışan bir Terminal olacak

Gölcük Saraylı Mahallesi’nde yapılacak terminal 2 bin metrekare kapalı inşaat alanı ve 10 bin metrekare saha alanı içerecek. Projede 13 adet peron ve 9 adet yazıhane bulunacak. İlgili firmaya yer tesliminin ardından başlayacak çalışmalar 400 gün içerisinde tamamlanacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —