Tarih: 23.08.2022 13:17

Gölcük Zafer Partisi’nden Değirmendere’li Muhtarlara ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Tahsin Akçaoğlu ve Yönetimi ilçemizdeki çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Akçaoğlu ve Yönetimi geçtiğimiz gün ilçemizdeki Muhtarları ziyaret ederek, Muhtarlarla sohbet etti.

Genel Başkanlığı’nı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın yaptığı Zafer Partisi her geçen gün halkın teveccühünü kazanmayı sürdürüyor. Gölcük İlçe Başkanlığı’nı Tahsin Akçaoğlu’nun yaptığı Zafer Partisi, ilçemizde de etkin çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Başkan Akçaoğlu, çalışmaları kapsamında geçtiğimiz gün Muhtarları ziyaret ederek, Muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi.

‘Muhtarlarımızı önemsiyoruz’

Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk’ü, Yüzbaşılar Mahalle Muhtarı Haydar Akgüngör’ü, Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtarı Necati Baz’ı ve Değirmendere Merkez Mahallesi Muhtarı Doğan Güneş’i ziyaret eden Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Tahsin Akçaoğlu, ‘Muhtarlarımızı önemsiyoruz’ dedi.

‘Muhtarların Pandemi sürecindeki aralıksız çalışmaları asla unutulmamalı’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Tahsin Akçaoğlu ve Yönetimine teşekkür eden Muhtarlar, vatandaşlara hizmet etmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Başkan Akçaoğlu, ‘Muhtarlarımız vatandaşlar ile yerel yönetimler arasında köprü vazifesi olarak önemli bir görevi yerine getirmektedir. Muhtarların Pandemi sürecindeki aralıksız çalışmaları asla unutulmamalıdır. Zafer Partisi olarak Muhtarlarımıza hak ettikleri değeri vereceğiz’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —