Tarih: 20.10.2023 14:07

Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı, “ÇİFTÇİYE HARİKA DESTEK”

Facebook Twitter Linked-in

 Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı,

“ÇİFTÇİYE HARİKA DESTEK”

Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yılda çiftçilere vereceği mazot desteği konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Çanakçı, “Çiftçilerimiz için çok önemli olan bu mazot desteği tarımsal faaliyetlerimiz artacaktır” dedi.

250 litreye kadar mazot desteği sağlanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl çiftçilere sağladığı hibe mazot desteği bu yılda devam ediyor. 2023 Ç.K.S (Çiftçi Kayıt Sistemine) kayıtlı çiftçilere, mal varlıklarına göre 250 Litreye kadar mazot desteği verilecek. Çiftçiler mazotlarını 23.10.2023 tarihinden itibaren almaya başlayabilecekler.

“Mazot desteğinden Gölcük’te 623 çiftçimiz yararlanacaktır”

Çiftçilere sağlanan mazot desteği ile bu yılda tarımsal faaliyetlerin artmasını hedeflediklerini ifade eden Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı, Büyükşehir Belediyesi tarafından çiftçilere hibe edilecek olan mazot desteği konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Çanakçı yaptığı açıklamada, “ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’dan çiftçilerimize harika destek  Paketi. 2023 yılı Ç.K.S (Çiftçi Kayıt Sistemine) kayıtlı çiftçilere mal varlıklarına göre 250 litreye kadar kademeli şekilde mazot dağıtımı 23.10.2023 Pazartesi gününden itibaren                            

Petrol Ofisi marketlerinden alınacaktır. Çiftçilerimiz 15.12.2023 Aralık ayının 15 ine kadar mazotlarını alabilecekler. Mazot desteğinden Gölcük’te 623 çiftçimiz yararlanacaktır” dedi.

“Destekleri sadece odamıza kayıtlı olan çiftçilerimiz alabilir”

Açıklamalarına devam eden Başkan Çanakçı, “Kayıt altında olan, tarımsal faaliyet yapan, büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık yapan ve arıcılık yapan tüm çiftçilerimiz yararlanacaktır. Büyükşehir belediyemiz 2023 yılında çiftçilerimize sadece mazot desteği değil aynı zamanda gübre, tohum ve meyve fidesi desteğine devam etmektedir. %50 hibe destekli sera yapım çalışmaları da devam etmektedir. Desteklerden yararlanmak isteyen çiftçilerimiz 31.12.2023 tarihine kadar odamıza kayıt olmalı, kayıtlı ise mutlaka güncelleme yaptırmaları gerekmektedir. Ben tekrar çiftçilerimize geçen yıl olduğu gibi bu yılda sağladığı hibe mazot ve daha öncesinde yapmış olduğu gübre, tohum ve meyve fideleri desteklerinden ötürü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a şahsım ve çiftçilerimiz adına çok teşekkür ederiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —